Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
19/07/2013

Establiments sitgetans se sumen al Festival Jazz Antic Sitges amb actes musicals durant l’estiu

La proposta inclou 'jam sessions', actuacions i sopars i copes amenitzats amb diferents estils com el jazz tradicional o 'ragtimes'.

La música originària de Nova Orleans de principis del segle XX manté el seu protagonisme durant l'estiu gràcies a diversos locals de la vila que col·laboren amb la programació del Festival Jazz Antic Sitges.

La primera edició del Festival de Jazz Antic Sitges (J.A.S.), centrat en el jazz antic, va viure els principals actes del 5 a l 7 d'abril, però al llarg de l'any continua els actes. El certamen ofereix ara la possibiltat d'assistir a actuacions, jam sessions i dinars i sopars amenitzats amb músics del certamen amb músics del festival mantenint la mateixa línia de les que hi va haver durant el certamen.

L'oferta programada permetrà escoltar jazz en viu a diferents locals del municipi. El restaurant Verema de l'Hotel Dolce Sitges oferirà jazz tradicional per amenitzar la barbacoa que realitzarà els dies 20 i 27 de juliol i 3, 10, 17, 24 i 31 d'agost a partir de les 21h. La incidència del Factor Vi combina jazz tradicional i ragtimes mentre s'ofereixen sopars i vins tots els dimarts de juliol i agost a les 21.30h.

També, el restaurant Vento Hotel Sunwy Playa Golf ofereix els seus serveis a la terrassa davant del mar mentre sona dixieland en directe. La proposta serà els dies 19 de juliol i 2 i 9 d'agost a les 21h. El Club Nàutic organitzarà una actuació mentre s'ofereixen copes i sopars sobre el mar el proper 31 de juliol. Finalment, la jam session del festival, oberta a tots els músics, es realitzarà el proper 2 d'agost a partir de les 23h a la Cava d'El Retiro.


Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 22/07/13