Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
28/04/2009

L’art fotogràfic a escena en el Fotomaig‘09

 Fotomaig'09 Edició de 2008

Sitges acollirà durant 15 dies diferents activitats en forma d’exposicions, xerrades, entrega de premis i projeccions audiovisuals a l’entorn de la fotografia.

Sitges acollirà del dia 2 al 17 de maig el Fotomaig‘09, organitzat per la secció fotogràfica del Grup d'Estudis Sitgetans, amb el suport de l'Ajuntament de Sitges. Es tracta d'un ampli programa d'activitats a través de les quals es podran veure diferents propostes fotogràfiques, com l'entrega de premis de diferents certàmens fotogràfics, projeccions audiovisuals, conferències o exposicions. Tot plegat, activitats que quedaran repartides en nou sales de la vila.

Fotomaig'09 s'iniciarà amb la inauguració oficial de les diferents exposicions i l'entrega de premis Biennal Cultura Popular de la Federació Catalana de Fotografia, dissabte 2 de maig, a les 19.00 hores, a l'Espai Cultural Pere Stämpfli.

Són quinze dies perquè els afeccionats a la fotografia i també els professionals puguin entrar en contacte endinssar-se amb l'art fotogràfic, actualment sense límits, gràcies al paper del món digital.
 
Des de mitjans dels anys '60, l'art de la fotografia té una gran presència a Sitges, a través de diferents entitats, com el “Sitges Fotofilm”, que va promoure el Festival de Cinema de Sitges. A partir d'aleshores, l'afició a la fotografia a Sitges s'ha anat incrementant, conjuntament amb els visitants que busquen a la vila la millor instantània. Tot aquest ambient fotogràfic té un especial protagonisme en el Sitges Fotomaig, que any rere any ha anat potenciant les seves activitats.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 28/04/09