Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
20/03/2017

Tallers de dansa Neoclàssica i Contemporània a l'IAB

Els ‘workshops’ seran impartits pels professors Sara Colomino i Raúl Tamez previs a la celebració del Dia Internacional de la Dansa a Sitges

La Regidoria de Cultura ha programat dos tallers de dansa dirigits a nens i nenes a partir 11 anys de nivell de dansa mitjà i avançat, un de Neoclàssic i un de Contemporani, que s'impartiran els dissabtes de l'1 al 22 d'abril a les instal·lacions de l'Institute of the Arts Barcelona a Sitges, en el marc de la celebració del Dia Internacional de la Dansa.

El taller de Neoclàssica serà impartit per Sara Colomino, nascuda a Sitges, qui ha ballat en companyies d'Espanya, Nova York i Holanda, interpretant peces d'Ohad Naharin, Nils Christie, Neel Verdoon i Julia Ehrstrad, entre altres. Actualment treballa com a intèrpret a l'Eva Martz Contemporary Dance Company sota la direcció d'Eva Martz. També és professora de dansa clàssica i contemporània a l'IAB.

El taller de Contemporània serà impartit per Raúl Tamez, Premi Nacional de Dansa de Mèxic 2016. Tamez és fundador i director del Festival Internacional de Danza de Ciudad de México, i director del grup independent Pálido Teatro.Ha ballat a companyies de Xina, Canada, Holanda, Lituània, Espanya i Mèxic, interpretant peces de Jiry Kilyan, Sidi Larbi, Alexander Eckman, Rafael Bonachela, Nacho Duato i Ohad Naharin.

El Dia Internacional de la Dansa a Sitges se celebrarà del 27 al 30 d'abril. Els participants dels tallers actuaran durant la gala del dia 30 d'abril a l'IAB. Durant els tallers es prepararan les coreografies per a la gala.

Les inscripcions es poden tramitar del 20 al 27 de març a la Regidoria de Cultura, Edifici Miramar, Carrer de Fonollar 19, de dilluns a divendres de 10 a 14h. Més informació a través del cultura@sitges.cat i Tel. 93 811 42 40. El preu del taller serà de 20,00€ per alumne.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 20/03/17