Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
15/02/2017

Nou programa formatiu per a les persones nouvingudes

El programa inclou quatre sessions formatives que començaran el 21 de març. Per participar cal inscriure’s al Servei d’Igualtat i Inclusió de la Regidoria de Benestar i Família, ubicat a l’Edifici de l’Escorxador.

La regidoria de Benestar i Família de l'Ajuntament de Sitges ofereix una nova edició del curs de Coneixements Laborals dirigit a la ciutadania nouvinguda empadronada a Sitges. La formació es farà en quatre sessions els dies 21, 22, 23 i 24 de març, a partir de les 10 hores, al Centre d'Iniciatives Econòmiques Nivell 10 (carrer de Gabriel Pallarès número 12).

El curs, impartit per l'Associació Mútua d'Immigrants de Catalunya (AMIC), engloba els conceptes bàsics sobre el marc legal d'estrangeria, el paper dels sindicats, els drets i els deures que tenen les persones en l'àmbit  laboral, com funciona el mercat laboral i la recerca d'ocupació. En aquest sentit, s'explica la cartera de serveis del Servei d'Ocupació de Catalunya.

El programa forma part del circuit de Primera Acollida que ofereix l'Ajuntament de Sitges i que permet obtenir un certificat emès per la Generalitat de Catalunya, que ajuda en processos d'integració, d'arrelament social i a l'adquisició de la nacionalitat.

Les persones interessades en participar han de demanar hora per telèfon o correu electrònic i inscriure's abans del 17 de març a l'Edifici de l'Escorxador (carrer Joan Maragall número 36).

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 15/02/17