Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
18/03/2017

Emoció i èxit de participació en la Sitges Rock Trail

Francesc Ferrer i Javier Puit, i Gisela Carrion s’imposen en la Rock Trail. En la Speed Trail, els guanyadors han estat Josep Morales i Vinyet Noguero.

Sitges ha viscut aquest dissabte una de les curses més esperades de l'any, la Sitges Rock Trail, que arribava a la tercera edició i que ha comptat amb una participació de 427 inscrits.

Els atletes Francesc Ferrer i Javier Puit han arribat a la meta al mateix temps en la Cursa del Rock Trail, de 25 quilòmetes i mig, despés d'haver fet un temps de 02:11:33. En el podi han estat acompanyats per Oscar Monclús.

En la categoría femenina, Gisela Carrion ha estat la guanyadora després d'haver fet un temps de 02:37:29, i acompanyada en el podi per Deora Cian i Vanessa Garcia.

La competició ha estat iniciada per l'Speed Trail, amb una distància de 12'5 quilòmetes, En la categoría masculina el guanyador ha estat Josep Morales després d'haver fet un temps de 00:53:18, reduïnt en tres minuts el temps del guanyador del 2016. En el podi ha estat acompanyat per David Rovira i Gerard Cabestany.

En la categoría femenina la guanyadora ha estat l'atleta sitgetana Vinyet Noguero que ha fet un temps de 01:09:24, i acompanyada en el podi per Neus Guinovart i Montserrat Elias

La cursa ha estat organitzada pel Centre Excursionista de Sitges, i ha tingut com a punt de sortida i arribada el Parc del Rocar. 

Per primera vegada, la cursa ha format part del Circuit Català de Curses per Muntanya de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya.

Més informació:

> Galeria d'imatges al flickr

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 18/03/17