Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
12/04/2017

L’Ajuntament obre els patis de les escoles per promoure l’esport

La iniciativa permetrà disposar dels patis de l’escola Esteve Barrachina i Institut Benaprès els dissabtes i diumenges a partir del 22 d’abril i fins el 18 de juny.

Amb l’objectiu de promoure l’activitat entre la població infantil i jove, la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sitges ha acordat en el Consell Escolar Municipal iniciar una prova pilot d’obertura de patis de dos centres d’ensenyament de la vila en horari extraescolar, el de l’Escola Esteve Barrachina i de l’Institut Joan Ramon Benaprès.

Per tal de dur a terme aquesta primera experiència, es comptarà amb un dinamitzador que serà el contacte amb les persones interessades de gaudir dels espais i realitzarà el control de les instal•lacions, l’organització de grups i la dinamització de l’espai organitzant activitats.

La finalitat del projecte Patis Oberts és, tal com descriu el regidor d’Ensenyament Eduard Terrado, “optimitzar l’ús dels patis escolars potenciant la seva vessant educativa i social”. L’ajuntament vol oferir una alternativa de lleure als infants, als joves i a les seves famílies per poder anar a jugar de forma autònoma en un context segur i de proximitat.

Els dos patis s’obriran del 22 d’abril al 18 de juny els dissabtes de 16h a 20 hores i els diumenges de 10 a 14 hores.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 10/07/2017