Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
12/04/2017

Posa’t la gorra! a Sitges el 13 de maig

Sitges col·labora per tercer any amb l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), amb la campanya Posa’t la Gorra!

La campanya vol donar a conèixer el càncer infantil i totes les necessitats que se’n generen a partir del diagnòstic. Necessitats molt diverses que afecten tant a l’infant o adolescent com a les seves famílies, amics i escola. L’associació AFANOC ha fet de la gorra el símbol de solidaritat vers els infants i els adolescents amb càncer ja que una de les conseqüències del tractament és la caiguda de cabell, i tal com assegura l’associació “el dia que tots ens la posem, som iguals als seus ulls”.
 
Amb aquest objectiu, el 13 de Maig se celebrà a Sitges, de 18 a 21 hores, una jornada lúdica i de conscienciació a la Plaça de la Fragata que comptarà amb tallers, activitats i un escenari amb actuacions per a petits i grans. Per participar a la festa és necessari comprar la gorra que es vendrà a un preu de 7 euros el mateix dia de la jornada o també anticipadament a http://posatlagorra.org/sitges/. El disseny de la gorra ha anat a càrrec de la marca esportiva MUNICH, que ha creat una gorra juvenil i colorista amb la que es contribueix a posar l’accent positiu del missatge de l’associació. Com a novetat, aquest any es farà un mannequin challenge solidari, on es convida a participar a entitats, comerços, clubs o escoles, a més de persones a títol individual. L'acte central de la festa serà la lectura del Manifest d’AFANOC a càrrec d’infants i adolescents afectats que, acompanyats dels representants institucionals, explicaran la realitat de la malaltia, les necessitats que se’n deriven i les millores aconseguides fins ara.

La campanya Posa’t la gorra! ja és un referent per a la ciutadania i té l’esperit de ser un dels esdeveniments  ineludibles a l’agenda d’activitats de Sitges. Per aquest motiu, es demana la col•laboració comprant la gorra. Els diners aconseguits serviran per recaptar fons destinats als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies, millorant les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial integral i mantenint La Casa dels Xuklis, una casa on l’AFANOC acull de manera gratuïta  les famílies que s'han de desplaçar de les seves localitats perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència de Barcelona.

Per a comprar la gorra i apuntar-se al mannequin challenge:

http://posatlagorra.org/sitges/

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 10/07/2017