Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
18/04/2017

Les millors golfistes europees arriben a l'Estrella Damm Mediterranean Ladies que es disputa al Club de Golf Terramar

El torneig s'emmarca en el Ladies European Tour i se celebra de dijous a diumenge.

El Club de Golf Terramar acull des de dijous i fins diumenge l'Estrella Damm Mediterranean Ladies en el marc del Ladies European Tour, l'esdeveniment que atraurà a la vila les millors golfistes europees, el que serà el primer torneig europeu professional de golf femení que se celebri a Catalunya des de l'any 2008, quan es va disputar el darrer Catalonia Ladies Masters.

Previ a l'inici del torneig, avui dimarts es disputa un repte de pàdel d'exhibició entre les professionals Lucía Sainz i Gemma Triay, i les golfistes Paula Martí i Carlota Ciganda. Demà dimecres es disputa un ProAm entre professionals i amateurs. Paral·lelament, grups de joves golfistes rebran classes magistrals al llarg de la setmana.

El torneig subhastarà una bossa de pals de l'equip europeu de la Solheim Cup a favor del Projecte ARI, una iniciativa de l'Hospital Clínic de Barcelona per a potenciar la investigació i millorar l'assistència dels pacients amb Leucèmia i amb l'objectiu d'aconseguir fons per a la iniciativa.

El camp del Club de Golf Terramar acollirà el torneig coincindint amb el seu 90è aniversari. El torneig va ser declarat event d'especial rellevància per l'Ajuntamment de Sitges.

La competició serà retransmesa en directe per TV3, Gol TV, Canal Sur i Movistar Golf+. A més, Teledeporte oferirà un resum diari de mitja hora de durada.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 10/07/2017