Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
17/05/2017

Places lliures a les llars d’infants municipals

La Moixiganga i El Cercolet disposen de places lliures. Les persones interessades poden presentar la sol·licitud directament a les llars.

L’Ajuntament amplia el procés de preinscripció de les llars d’infants municipals, La Llar d’Infants La Moixiganga i la Llar d’Infants El Cercolet. Després del primer termini de preinscripció, les dues llars disposen encara de places vacants. En el cas del Cercolet hi ha 15 disponibles a P1 i 7 a P2; i a La Moixiganga hi ha 3 places lliures a P0, 8 a P1 i 6 a P2.

El regidor d’Ensenyament, Eduard Terrado, ha anunciat que “l’Ajuntament portarà a aprovació en el següent Ple, que se celebrarà el 29 de maig, la proposta d’aprovació d’un ventall de Preus Socials per fer la llar més accessible a les famílies”.

Les dues llars d’infants municipals per al 1r cicle d’educació infantil disposen d’una sala polivalent, menjador amb cuina pròpia i servei d’acollida de les vuit a les nou del matí, segons la demanda.
Les famílies interessades en optar a aquestes places lliures poden adreçar-se directament a La Moixiganga o a El Cercolet per a la seva matriculació en aquesta etapa d'escolarització no obligatòria.

La Moixiganga
Adreça:carrer Devesa, s/n.
Telèfon 93 811 41 73

El Cercolet
Adreça: Carrer Samuel Barrachina, 5
Telèfon: 938 11 10 64

 

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 10/07/2017