Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
17/05/2017

El cicle 'Binomis' exposa les fotografies d’Àlex Ferret i Vicenç Morando

La mostra, que es pot veure al Miramar fins al 25 de juny, està integrada per diferents imatges de moments representatius de la vila publicades a Instagram.

La segona de les mostres en el marc del cicle d’exposicions 'Binomis' ofereix l’exposició a l'entorn de la fotografia d’Àlex Ferret i Vicenç Morando al Miramar. Durant l'acte d'inauguració, la regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, va destacar que una de les finalitats la de posar en valor el talent i creativitat local i en aquest cas a través d’una proposta original com és la de la fotografies fetes amb el mòbil. Per altra banda, la regidora va recordar que un altre dels objectius dels binomis és recuperar el costum molt estes entre els sitgetans i sitgetanes als anys 80 d’assistir a les inauguracions.

Vicenç Morando va comentar que aquesta mostra "reuneix una feina conjunta per recrear el nostre paisatge més estimat a partir de les fotografies". Morando va fer dues consideracions, “primer, fer fotos no converteix a ningú en fotògraf. I jo només faig fotos. Segon, Instagram és a la fotografia el que la carn arrebossada és a la carn. El que veureu és el resultat de combinar-los”.

Durant l'acte, Àlex Ferret va comentar que "són murals que conviden a mirar els actes i moments, que en el meu cas compta amb 115 fotografies, més una, l’inicial”. Ferret es presenta les fotografies amb una col·lecció d’etiquetes entre les quals ha triat #Caramelles, #Sardanes, #SantBartomeu, #Castells, #Diada, #Exposicions i #Vinyet, i recull que “per tot això a Sitges som cultura, tradicions i festes”.

El cicle “2 Termes , 2 Paraules , 2 Imatges , 2 Objectes”, coordinat per l’artista sitgetana Anna Monzó, permet conèixer l’obra de vuit creadors de la vila de diferents modalitats que mai abans havien unit els seus arts en mostres conjuntes. Tal com recorda Monzó, tots els artistes un fil conductor que és “l’originalitat i la creativitat”. El primer d’aquests binomis ha estat el format per Roby i Genís Hernández, dos artistes plàstics sitgetans amb molts nexes.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 10/07/2017