Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
19/05/2017

Tot a punt per al Lumen Sitges Festival

Obre avui i dissabte el nou festival audiovisual de videomapping a nou espais de la vila.

Lumen Sitges Festival, el festival basat en tècniques de projecció videomapping arrenca avui divendres a nou indrets de la vila a través de les diverses instal·lacions, algunes d’elles interactives on el mateix públic podrà aportar continguts i interactuar. Les projeccions es podran veure divendres i dissabte de deu a una de la nit, però s’han previst activitats infantils de dotze del migdia a vuit del vespre.

La idea es convidar al públic a recórrer els escenaris on visitar els productes visuals i interactuar amb alguns d'ells. La Punta serà l'escenari de 'Un minut a la Punta' amb videomapping d’autors amateurs d'un minut de durada per tal de tacar de llum i color la façana de l'església, de les 22.00 a 1.00 hores. Les propostes es podran votar al web www.lumensitges.cat. Prop d'allà, la Torre de San Miquel serà l'indret on estudiants de disseny gràfic i retoc fotogràfic faran les seves projeccions sota el títol 'La torre canviant', de les 22.00 a 1.00 hores. També el Racó de la Calma serà el lloc on es portarà a terme 'Coalescence', l'espectacle amb dansa i visuals sincronitzats.

Les sales del Miramar també se sumen al videomapping. 'Remena' és el títol de la proposta de pads de percussió, mobles, comandaments a distància i projeccions, de 12.00 a 20.00 hores. La façana del restaurant Costa Dorada, a la platja de Sant Sebastià, serà l'escenari de 'Pintant el Costa Dorada' on es podrà veure dues-centes obres realitzades per escolars de la vila de 3 a 14 anys, de 22.00 a 1.00 hores. També a Sant Sebastià, l'ermita acollirà un pong, videojocs, adaptat a la seva façana.

'Fusiona't', a la caseta del Club Nàutic, és el títol de la proposta del live-photocall per fer-se una fotografia, només divendres, de 22.00 a 1.00 hores. També al passeig, 'Però què està passant?' projectarà les fotografies que es publiquin al Twitter amb l'etiqueta #QEPLumen prop de l'estàtua d'El Greco, de 22 a 1.00 hores. En canvi, a L'Hort de Can Falç acollirà 'En temps de swing', de 22.00 a 1.00 hores, amb una sèrie de fotografies del Sitges antic, que es podrà veure dissabte.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 10/07/2017