Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
15/06/2017

Les audicions de les escoles de música i un concert de Veneno en la Piel centren les activitats del Dia de la Música

La programació començarà el proper dia 20 de juny amb les audicions de les escoles de música al Centre Cultural Miramar.

Sitges engegarà els actes de celebració del Dia de la Música el proper dia 20 i s’allargaran fins el 25. El Dia de la Música, que se celebra el 21 de Juny a un centenar de països coincidint amb l’entrada de l’estiu, neix amb l'objectiu de popularitzar la pràctica musical.

La regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau ha recordat que aquesta celebració “forma part de les activitats culturals més rellevants de Sitges, un municipi eminentment cultural i amb especial estima a la música”. La regidora ha explicat que l’objectiu és “transmetre els valors lligats música, fer-la arribar a tothom. Volem que sigui una festa popular oberta a tots els públics on es promocioni per sobre de tot, el talent local”.

A Sitges, les audicions dels alumnes de les escoles de música de Sitges donaran el tret de sortida a la programació del Dia de la Música. La jornada tindrà lloc el dia 20 a l’auditori del Centre Cultural Miramar de cinc a vuit de la tarda. Els primers en actuar seran els alumnes de Neus Gutiérrez, després seguiran els de l’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall, a continuació ho faran els alumnes d’Esther Barberan, els de Lourdes Panyella i per últim els alumnes de Gemma Casanova.

El grup Veneno en la Piel tancarà els actes del Dia de la Música amb un concert a les 7 de la tarda al Bar La Guineu el diumenge 25 de juny.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 10/07/2017