Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
16/06/2017

L'Esmorzar d'Empresa tractarà la seguretat informàtica en petites empreses

Els experts José Luis de la Torre i Josep Baijet parlaran sobre les bones pràctiques en seguretat digital que són d’utilitat per protegir els sistemes informàtics dels negocis.

La propera edició de l’Esmorzar d'Empresa previst per al proper 20 de juny està adreçada a empresaris autònoms de petites empreses amb l'objectiu de conèixer els mecanismes per protegir les dades i els sistemes informàtics de l'empresa, a més de conèixer quins són els perills principals i els sistemes de prevenció per evitar-los.

L'esmorzar comptarà la intervenció de José Luis de la Torre, enginyer de telecomunicacions i gerent d'una empresa de serveis informàtics, i de Josep Baijet, consultor informàtic, qui parlaran sobre les còpies de seguretat dels fitxers del negoci, els sistemes d'antivirus, les polítiques de seguretat i les bones pràctiques en seguretat digital, entre altres temes.

L’Esmorzar d’Empresa està promogut pel CIES Nivell 10 de l’Ajuntament de Sitges i tindrà lloc a l'Edifici Miramar de 8.30 a 10.30 hores. Les persones interessades poden fer les inscripcions a través de www.sitges.cat, a través del telèfon 93 894 40 61 o presencialment a les oficines del CIES Nivell 10 al carrer del Mestre Gabriel Pallarès, 12. L’assistència és gratuïta.

 

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 10/07/2017