Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
18/06/2017

Festa d'inici de la temporada de platges

null

Al llarg de la jornada de dissabte s’han celebrat diferents activitats ludico-festives i una jornada de portes obertes.

Les platges de Sitges han iniciat aquest dissabte l’inici de temporada amb una jornada lúdico-festiva per celebrar l'inici de temporada. 

Per això al llarg de tot el dia es van celebrar diferents activitats ludico-festives. Aquest fet ha coincidit amb els 30 anys de l'Associació Turística de Serveis de Platges de Sitges (ATSPS). Tot i que, segons Aurora Carbonell, Regidora de Turisme i Promoció Económica, “la idea és que aquesta festa d’inici de temporada es celebri cada any en una data ja marcada. És molt important que el públic conegui que no només es pot anar a la platja sinó que també, en les diferents platges, es pot gaudir de l’oferta de diferents activitats, ja siguin musicals com altres coses”. En aquest aspecte ha fet un elogi per “tot el gran treball realitzat per part de l’associació turística de platges de Sitges”.

Manel Martine,  President de l’ATSPS afirma que “nosaltres som defensors de que hi ha quelcom més que anar a la platja. Jornades com aquesta serveixen per convidar al public a anar visitant les diferents platges”. Al llarg de l’any constantment “volem millorar el nostre servei organitzant cursos per treure’s el carnet de manipulador, entre d’altres”. Manel Martínez continúa dient que “les platges de Sitges són tot un referent i volem que continui així”.

L'ATSPS es troba en 19 platges al llarg de 17 km de costa amb serveis com tendals, para-sols, hamaques, patins, caiacs, paddle surf, guinguetes, escola de vela, serveis de massatges...

Les Platges de Sitges engloben una àmplia oferta que va des de la pràctica de l'esport fins a la possibilitat de tenir serveis personalitzats, o gaudir de bona restauració.

Més informació:

> Galeria d’imatges al flickr

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 10/07/2017