Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
15/07/2017

S’inaugura el Workout Park Sitges

null

Aquesta instal·lació esportiva, situada al Parc de Can Robert, al barri de la Plana, està oberta a persones de diferents edats.

Des d’aquest divendres l’oferta d’instal·lacions esportives a Sitges ha augmentat amb Nova instal·lació esportiva a Sitges al Parc de Can Robert. Es tracta del Workout Park Sitges, el Parc de Cal·listènia, on les persones que l’utilitzen disposen d’u sistema d'entrenament basat en els moviments a través dels grups musculars.

El cost de l’equipament ha estat de 17.000 euros, i s’ha realitzat després de la reclamació per part de moltes persones, com va recordar el Regidor d’Esports i Ensenyament, Eduard Terrado “després de les peticions hem fet realitat aquest parc esportiu i desitjo que tothom ho gaudeixi”.

L’alcalde Miquel Forns va remarcar que “aquest parc esportiu està dirigit a tothom, i per això està situat en un espai públic”. Forns va continuar dient que en aquest espai esportiu es reuneixen alhora “esport, bellesa i comunitat. en aquest barri de La Plana”..

Paulino, especialista en Cal·listenia va explicar que “la cal·listènia ve de l’epoca grega, i al llarg dels anys s’ha anat potenciant. Recentment ha agafat una gran embranzida, més enllà de la pràctica esportiva. És un esport que qualsdevol persona el pot practicar i és saludable”.

L’acte inaugural va finalitzar amb 'exhibició de diferents esportistes de la Federación Española de Street Workout y Calistenia – FESWC.

Més informació:

> Galeria d'imatges al flickr

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 08/03/2018