Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
08/08/2017

La Comissió de Festa Major cerca voluntaris

Les persones interessades han d’omplir un formulari disponible a www.sitgesfestamajor.cat/voluntaris/ o bé enviar un correu a comissiodefestamajor@gmail.com.

La comissió de Festa Major de Sitges obre de nou la participació de la Festa a les  persones que estiguin interessades en col•laborar amb la seva organització.

La Comissió necessita suport per a diferents actes que van des del pregó fins a la revetlla sardanista del darrer dia. Les persones que vulguin participar han d’omplir un senzill formulari que trobaran a la pàgina web oficial de la Festa Major sitgesfestamajor.cat/voluntaris on caldrà indicar el nom i cognoms de la persona, el telèfon de contacte i l’e-mail, i els actes als quals es voldria participar. També es pot fer la petició enviant un correu electrònic a comissiodefestamajor@gmail.com indicant la disponibilitat.

La comissió fa una crida a la participació per “ajudar-nos a fer d’aquesta Festa Major, una festa molt especial”. Per ser voluntari, l’únic requisit és ser major de 18 anys.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 08/03/2018