Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
11/08/2017

El cicle de música clàssica al Racó de la Calma arriba a l’equador

Els dies 17 i 31 d’agost actuaran a les nou del vespre intèrprets de diverses procedències i estils en el marc del Sitgestiu Musical.

 El cicle de música clàssica al Racó de la Calma, organitzat per la Regidoria de Cultura, Tradicions i Festes, i Museus de Sitges arriba a l’equador amb bona assistència de públic. Després de l’actuació d’aquest dijous del quartet de saxofons Kebyart Ensemble, 2n premi de cambra del Concurs Josep Mirabent i Magrans, la programació de concerts continuarà amb l’actuació de la soprano Hélene Walter, acompanyada de la pianista Anna Crexells i el violoncel•lista Oleguer Aymamí. El cicle es tancarà amb la soprano Serena Sáenz, la pianista Anna Crexells i el musicòleg i locutor de Catalunya Música Xavier Chavarria.
 
El  proper concert serà el dia 17 d’agost a les nou del vespre i tindrà com a protagonista la veu delicada de la soprano francesa i guanyadora del 2n premi de cant del Concurs Mirabent i Magrans, Hélene Walter, que estarà  acompanyada per la pianista Anna Crexells i el viol•loncelista Oleguer Aymamí. El repertori de l’actuació serà majoritàriament de compositors francesos.
El cicle clourà el 31 d’agost a les nou del vespre amb una proposta original; un concert comentat amb diàleg entre els músics i la participació del públic que podrà fer preguntes i comentaris. A les nou de la nit s’iniciarà l’actuació amb la soprano Serena Sáenz, la pianista Anna Crexells i tindrà com a presentador el musicòleg i locutor de Catalunya Música, Xavier Cavaría.
La regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, afirma que “aquest nou cicle també s’emmarca en l’aposta per posicionar Sitges en la programació cultural i musical d’estiu per oferir així diferents estils al públic. Totes les actuacions surten dels guanyadors del renovat Concurs Josep Mirabent i Magrans de cambra i cant, amb un alt nivell. Amb aquesta iniciativa volem que l’actuació en públic també sigui part del guardó d’aquest certamen de prestigi. La col•laboració amb Museus de Sitges ha permès organitzar el Sitgestiu Musical i alhora posar en valor el Racó de la Calma, ja que segons els músics professionals és un espai idoni acústicament per fer-hi concerts”. 
El cicle de sis concerts, coordinat per Ramon Artigas Coll, forma part del programa d’activitats estiuenques  Sitgestiu Musical. L’activitat, que es va iniciar el 13 de juliol i finalitzarà el 31 d’agost, posa en valor la música al Racó de la Calma, un escenari tan emblemàtic del patrimoni sitgetà.
 

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 08/03/2018