Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
09/10/2017

El cicle d’exposicions ‘Binomis’ tanca amb més de 15.500 visitants

Les quatre mostres d'artistes locals, coordinades per la pintora Anna Monzó, han posat en valor el talent sitgetà

Prop de 15.600 persones han visitat el cicle d'exposicions 'Binomis' organitzat per la regidoria de Cultura, Tradicions i Festes amb la coordinació de la pintora sitgetana Anna Monzó. En total han estat 4 exposicions de 4 parelles artístiques que s’han pogut veure al Centre Cultural Miramar i que han permès recórrer diferents disciplines artístiques, la pintura, la fotografia o el disseny de joies. La mostra de les artistes sitgetanes, Dolors Luján i Carme Parellada, ha estat l’encarregada de cloure el cicle posant així el colofó final a la iniciativa cultural.

La regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, assegura que “es tractava de posar en valor el talent local. Acostar-lo als sitgetans i donar-lo a conèixer als nostres visitants. L’objectiu perseguit s’ha complert amb escreix i cal felicitar-nos tots plegats. Felicitar als artistes pel compromís amb el projecte, al públic que ha assistit massivament a les inauguracions, i molt especialment a l’Anna Monzó per haver concebut magníficament la proposta”.

Des del 24 de març i fins a l'1 d'octubre les 4 propostes artístiques han projectat el talent i la creativitat sitgetana. Els pintors i escultors Roby i Genís Hernández van compartir el primer binomi, després van prendre el relleu els 'instagramers' i apassionats de les fotografies digitals, Vicenç Morando i Àlex Ferret. Les artistes, Montse Curtiada i Cristina López, van formar el tercer binomi per exhibir l'art de les joies i, finalment, Dolors Luján i Carme Parellada van exposar pintures i gravats.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 08/03/2018