Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
13/11/2017

La cursa solidarà DiFT arriba a Sitges

El proper 26 de novembre es disputarà la cursa de 5km i 10km. Els participants correran des de la Fragata fins a Terramar. Les inscripcions tenen un preu de 10 euros i fins al proper 23 de novembre es poden fer a través de la web del Col•legi de Fisioterapeutes de Catalunya. Els diners recaptats es destinaran a les ONG Asociación Al Agua Sin Limitaciones i Fisios Mundi.

Sitges acollirà el proper 26 de novembre la cursa solidària DiFT, organitzada pel Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya. La iniciativa pretén culminar la commemoració del Dia Mundial de la Fisioteràpia, que es va celebrar el 8 de setembre i recaptar fons per a dues ONG: l’entitat  sitgetana Al Agua Sin Limitaciones i Fisios Mundi.
 
La cursa solidària es divideix en dues categories: adulta i infantil que recorrerà el front marítim sitgetà. La cursa serà cronometrada i els participants podran escollir entre córrer una distància de 5 km o bé de 10 km. En paral·lel a aquesta iniciativa, els nens i les nenes a partir dels 5 anys també podran participar en una prova infantil que serà d’1 km, però no serà cronometrada.

El circuit serà pla i tindrà tant la sortida com l’arribada al passeig de la Ribera a l’altura de l’estàtua del Greco. La cursa infantil començarà a les 9 del matí i mitja hora més tard es donarà el tret de sortida a la resta de participants de la cursa de 5km o de 10 km. 

La prova està oberta a tothom.  El preu de les inscripcions en totes les distàncies i categories serà de 10 euros. Fins dijous 23 de novembre es poden fer les inscripcions a través de la pàgina web del Col•legi de Fisioterapeutes de Catalunya https://www.fisioterapeutes.cat/ca. El mateix dia de la cursa també es podran fer inscripcions però no es farà entrega del xip. Per tant, es podrà participar però no es podrà comptar el temps. Entre dos quarts de vuit i dos quarts de nou del matí es realitzaran les últimes inscripcions i els participants a la cursa podran recollir els dorsals.

2a edició de la cursa solidària DiFT

La segona edició de la cursa DiFT arriba a Sitges després que l’any passat se celebrés a Lleida amb l’objectiu de convertir-se en una festa anual de caràcter lúdic, participatiu i oberta a tothom. Enguany la prova destinarà íntegrament l’import de les inscripcions a les ONG Al Agua Sin Limitaciones i a Fisios Mundi.

L’entitat sitgetana Al Agua Sin Limitaciones organitza una trobada mensual a la piscina municipal i ofereixen classes de submarinisme gratuïtes per a persones amb discapacitats.
 
Fisios Mundi és una ONG que té com a objectiu possibilitar tractaments de fisioteràpia a aquelles persones sense recursos i que en puguin tenir la necessitat, en especial a les més dèbils i en els llocs més desafavorits.

Cursa DiFT
 
Data: 26 de novembre

Horaris

7.30 h a 8.30 h inscripcions i recollida de dorsals i servei de guarda-roba
9 h sortida prova infantil
9.30 h sortida prova adults 5km i 10km
11 h entrega de premis

 

 

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 08/03/2018