Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
05/12/2017

L’Ajuntament dóna suport a les entitats de la vila

null

L’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha signat aquest dimarts els convenis amb Foment de Sitges per a la Festa del Pubillatge, amb l’associació de la comunitat aragonesa de Sitges i amb la Jove de Sitges.

L’ajuntament de Sitges continua donant suport al teixit associatiu de la vila. Aquest matí, l’alcalde de Sitges, Miquel Forns, ha signat un conveni amb la colla Jove de Castellers de Sitges, que disposa d’un programa de dinamització cultural, destinat a tota la població, en el que la colla es compromet a mantenir i fomentar els castells a la vila a través de xerrades, exposicions i tallers a les escoles i participant a les festes locals, així com també a promocionar el folklore sitgetà fora del municipi. L’ajuntament reconeix així la tasca de la colla que a més es caracteritza per esdevenir un espai de convivència i de comunicació plural i intergeneracional.

El Batlle ha signat també el conveni de col•laboració amb l’associació sense afany de lucre de la Comunitat Aragonesa de Sitges a través del qual l’Ajuntament contribueix a dur a terme un programa d’activitats amb la finalitat de mantenir els llaços d’unió amb aquest nombrós col•lectiu de veïns sitgetans però amb origen aragonès. A més, l’Ajuntament de Sitges vol també “impulsar l’activitat de les entitats de la vila com a vehicle de participació que reculli la diversitat i pluralitat de la vila”.

Finalment, l’Ajuntament manté el seu suport a la celebració de la festa del pubillatge organitzada per Foment de Sitges, una festa que forma part del calendari cultural i tradicional de la vila. En la signatura del conveni, l’alcalde Miquel Forns ha entregat a la presidenta de l’entitat, Maria Marin, la placa commemorativa en reconeixement a la seva trajectòria. L’entitat ha celebrat enguany el seu centenari.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 08/03/2018