Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
07/12/2017

La Festa de la Gent Gran promou els hàbits saludables

null

La carpa instal·lada a la platja de la Fragata ha acollit aquest dimarts per primera vegada la jornada organitzada per la regidoria de Benestar i Família. Una classe de gimnàstica i un col·loqui han estat dues de les activitats destacades de la jornada

La Festa de la Gent Gran s’ha convertit en una cita clàssica a Sitges i aquest any per primera vegada s’ha celebrat a la carpa de la platja de la Fragata. La regidoria de Benestar i Família ha programat al llarg d’aquest dimarts una jornada lúdica per promoure l’alimentació sana i l’activitat física mitjançant diferents propostes com una classe de gimnàstica impartida per la professora i ballarina Sílvia Paretas o un col·loqui sobre hàbits saludables a càrrec de Carme Pont, de l’Àrea Bàsica de Salut de Sitges.

La programació d’actes s’ha complementat també amb una classe de dansa als assistents a càrrec de Sílvia Paretas i una exhibició de castanyoles a càrrec de les alumnes del Casal de la Gent Gran Joan Maragall.

La cloenda, amb un caire més festiu, ha comptat amb un concert de nadales, una xocolatada i ball amb el duet Alma. Un centenar de persones han participat en l’edició d’enguany de la Festa de la Gent.  

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 08/03/2018