Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
11/01/2018

L’Escola Municipal de Música reprèn les sessions musicals per a nadons

null

A partir del gener, l’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall de Sitges torna a posar en marxa deu sessions per a pares i mares amb nadons de 0 a 3 anys amb l’objectiu d’apropar la música als més menuts.

L’Escola Municipal de Música Montserrat Almirall de Sitges imparteix novament a partir del mes de gener els tallers de música en família. Aquesta iniciativa s’adreça a pares i mares amb nadons de 0 a 3 anys.

El centre posa en marxa un nou conjunt de 10 sessions en dos horaris diferents. Els dos grups oberts són dilluns, de 16.45h a 17.30h (del 8 de gener al 19 de març) i dimarts, de 18.15h a 19h (del 9 de gener al 20 de març).

El taller ‘Música en Família’ és un servei públic que va començar fa quatre anys. Durant aquest temps, n’han gaudit més de 100 usuaris, una xifra que posa de manifest l’alta demanda davant propostes musicals que beneficien els més petits. La música ajuda al desenvolupament motriu, sensorial, emocional i de relació amb els altres. El taller ofereix la immersió dins d’un món musical el més ric possible tant a nivell melòdic i tonal com rítmic, amb una gran varietat de mètriques a través de la veu cantada i amb una contínua proposta de moviment.

Les inscripcions estan obertes i es poden formalitzar a la secretaria de l’Escola Municipal de Música. El preu del taller per a dues inscripcions, alumne més un familiar, és de 72 euros, mentre que per a tres, un alumne més dos familiars o dos alumnes i un familiar, costa 108 euros. 

La matriculació a l’oferta musical del centre continua oberta per fer classes de sensibilització, Iniciació i Roda d’instruments, violí, violoncel, trompeta, trombó, saxo, clarinet, flauta i cant. Per a més informació cal adreçar-se: info@emmsitges.cat.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 08/03/2018