Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
11/02/2018

Més de dues mil persones participen a la Rua de la Disbauxa

null

44 carrosses desfilaran al carrer aquest diumenge per viure la Rua de la Disbauxa. Al migdia, un miler d’infants han desfilat a la Rua Infantil, que ha estrenat canvi de recorregut, el mateix itinerari que els adults per millorar la seguretat i facilitar la mobilitat de participants i carrosses.


Més de dues mil persones sortiran aquest diumenge per participar en un dels plats forts del Carnaval de Sitges 2018, la Rua de la Disbauxa. A la desfilada hi participaran 44 carrosses i més de 2.200 participants a partir de les 19.30 hores. Un any més les plomes i el fardo captaran l’atenció del públic i les càmeres.

Sa Majestat Carnestoltes, acompanyat del seu seguici, obrirà la rua de la Disbauxa i la tancarà la Reina del Carnaval i la seva comitiva. Per poder seguir l’espectacle de les rues de la Disbauxa i de l’Extermini es tornarà a instal•lar unes graderies ubicades a l’inic del recorregut al passeig de la Ribera.

Al migdia, les dues figures principals del Carnaval de Sitges, juntament amb un miler de nens i nenes, han centrat l’atenció durant la primera de les rues infantils que ha aplegat un públic molta familiar. Durant la desfilada s’han vist disfresses molt originals, plenes de colors i fantasia. La colla Els Trastos han potenciat aquest any les disfresses no sexistes i tant els nens com les nenes vestien amb la mateixa indumentària de “mini pomers” per acompanyar tant al doctor Pere Poma com a la resta de la comitiva de Sa Majestat Carnestoltes.

Una de les principals novetats del Carnaval 2018 ha estat el canvi de recorregut de les rues infantils. Els més petits han estrenat aquest diumenge el mateix itinerari que el de les rues dels adults per motius de seguretat i per facilitar la mobilitat de participants i carrosses. La modificació ha fet que les rues surtin des del capdavall de l’avinguda Sofia i desfilin pel Passeig de la Ribera (banda mar) fins a l’altura del monument del Greco per girar cap al Passeig de la Ribera (banda muntanya), Bassa Rodona, plaça del Pou Vedre, carrer Espalter, carrer Sant Francesc fins arribar al Cap de la Vila.

La Rua infantil ha durat dues hores i mitja i ha estat contemplada per un públic molt familiar. La desfilada manté una part del recorregut pel centre per preservar l’essència i la personalitat del Carnaval de Sitges. Els més petits tornaran a ser protagonistes de la Rua infantil que tindrà lloc dimarts 13 de febrer a partir de les tres de la tarda. 


Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 08/03/2018