Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
13/03/2018

L’humor de Toni Albà arriba a Sitges amb l’espectacle 'Audiència i-Real'

L’obra teatral es representarà el 23 de març a les 20.30 h al Teatre Prado. Les entrades tenen un preu de 12 euros i ja es poden adquirir anticipadament a la secretaria de la societat i en línia.

En el marc del cicle Sitges Teatre, es programarà el 23 de març l’espectacle ‘Audiència i-Real’ protagonitzat per l’actor Toni Albà. El Teatre Prado acollirà a partir de dos quarts de nou del vespre aquesta obra teatral que Albà ha representat arreu de Catalunya encarnant el rei emèrit Joan Carles I. El monarca és un dels personatges més populars del seu repertori i en aquesta ocasió com a cap d’estat proposa una roda de premsa insòlita en què el públic, convertit en premsa nacional i internacional, podrà preguntar-li tot allò que vulgui. Els espectadors esdevindran durant la funció en part activa del procés creatiu d’aquesta trobada tan divertida. 

L’actor Toni Albà, conegut per les seves imitacions en programes televisius com ara Polònia, interpreta, escriu i dirigeix aquesta comèdia plena d’humor que fa una advertència prèvia “qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència.”

Les entrades tenen un preu de 12 euros i ja es poden comprar anticipadament a la secretaria del Casino Prado i en línia a la pàgina web www.sitgesactiu.com. La representació de l’obra Audiència i-real està organitzada per la Regidoria Cultura, Tradicions i Festes de l’Ajuntament de Sitges.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 17/04/2018