Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
13/04/2018

‘Sitges desaparegut’, el nou llibre de Roland Sierra

L’autor proposa un recorregut pel Sitges dels mariners i els pescadors, dels primers estiuejants i els banys de mar, de les sínies i les masies, dels antics carrers, a través d’una selecció de 160 imatges, la gran majoria inèdites.

La Societat Recreativa El Retiro va acollir divendres la presentació de llibre 'Sitges desaparegut' de l'historiador Roland Sierra, el primer dels quatre llibres que es publicaran al voltant de Sitges en aquesta la col·lecció 'Catalunya desapareguda' editada per Efadòs, i presentat pel cronista oficial de la vila Joan Yll.

El llibre convida a fer una passejada insòlita per un Sitges que ja no existeix i que és difícil de reconèixer, quan la vila era un petit univers tancat en si mateix i tot just començava a descloure’s, com difon l'editorial. Sierra proposa un recorregut pel Sitges dels mariners i els pescadors, dels primers estiuejants i els banys de mar, de les sínies i les masies, dels antics carrers, a través d’una selecció de 160 imatges, la gran majoria inèdites.

La regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, va destacar que cal tenir en compte que “Sitges és un poble amb un nombre elevat d’escriptors i poetes. Un fet que ens ha permès reunir el talent literari i que cal posar en valor”. Tubau explica que “des de la Regidoria de Cultura hem de donar suport a les publicacions locals perquè és important preservar la nostra història. En el cas de Roland Sierra, reflecteix el llegat patrimonial. Per tot això hem de seguir promovent el talent local, tant d’artistes com d’escriptors, i d’aquesta manera potenciar la nostra identitat cultural que ens posiciona en el món”.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 24/04/2018