Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
13/04/2018

El govern convoca una audiència pública per presentar la consulta als electors de Les Botigues de Sitges

L’Alcalde de Sitges i el regidor de Govern Obert, Pep Molinè, explicaran als electors de Les Botigues el procediment de votació. A més, el gerent municipal donarà a conèixer l’anàlisi territorial de les dades pressupostàries de l’Ajuntament de Sitges en relació al nucli de les Botigues de Sitges i Port Ginesta.

El govern de Sitges ha convocat aquesta setmana una audiència pública per a dilluns 16 d'abril a Les Botigues de Sitges per presentar als electors com serà el procés de consulta popular sobre la possible segregació respecte del terme municipal de Sitges i annexió al municipi de Castelledefels. L’acte se celebrarà al local de Les Terrasses de Sitges, al carrer del Morro Curt 5, a les 19.00 hores.

Durant l’audiència, l’Alcalde de Sitges i el regidor de Govern Obert, Pep Molinè, explicaran als electors de Les Botigues el procediment de votació. A més, el gerent municipal donarà a conèixer el document sobre l’anàlisi territorial de les dades pressupostàries de l’Ajuntament de Sitges en relació al nucli de les Botigues de Sitges i Port Ginesta.

Estan cridades a participar en aquesta consulta 1.858 persones majors de 16 anys, uns electors que hauran de respondre amb un sí o un no a la pregunta formulada en les tres llengües oficials de Catalunya (català, castellà i aranès): “Esteu d’acord que el nucli de Les  Botigues de Sitges se segregui del municipi de Sitges i es proposi la seva annexió al municipi de Castelldefels?”.

La votació es realitzarà presencialment el dia 26 de maig de nou del matí a vuit de la tarda de manera ininterrompuda a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà situada al Passeig Marítim de Les Botigues, número 1. A la web municipal www.sitges.cat es podrà trobar tota la informació de la consulta.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 24/07/2018