Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
13/04/2018

Sitges acollirà la desena edició d’una de les rutes de tapes amb més seguidors de Catalunya

Prop de quaranta establiments participen en una nova edició del Sitges, Tapa a Tapa fins el 22 d’abril. L’any passat es va servir un total de 85.000 tapes.

La desena edició del Sitges, Tapa a Tapa ha començat aquest dijous amb record d’establiments participants i d’oferta de tapes. Fins el 22 d’abril, prop de 40 bars i restaurants de Sitges oferiran les seves millors creacions en una ruta que permet gaudir d’una tapa acompanyada d’un quinto de cervesa o una copa de vi.

Es tracta d’una experiència gastronòmica que convida al visitant a conèixer la localitat al mateix temps que degusta l’ampli ventall de tapes que el circuit de Sitges ofereix.

Com en edicions anteriors, el jurat tècnic i popular triarà la millor o les millors tapes de Sitges. El jurat tècnic està format pels professionals Roderic Péres de l’Escola d’Hostaleria de Sitges, Manuel de Arujo i Carles Gassó. El jurat popular seran els mateixos els usuaris de la ruta que podran decidir quina és per ells la millor tapa complimentant la butlleta que es podrà adquirir als mateixos establiments participants.
 
El llibret complert amb la oferta de tapes i el mapa amb la situació dels establiments es pot descarregar a la pàgina oficial del Gremi d’Hostaleria de Sitges o obtenir-la als propis locals que participen.

En la edició anterior es van vendre 85.000 tapes entre els 33 establiments que van participar amb una mitja de més de 2.500 tapes per establiment.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 14/05/2018