Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
16/04/2018

La llar d’infants La Moixiganga compleix 10 anys

La Moixiganga ha acollit en aquesta primera dècada prop d’un miler d’alumnes. El divendres 20 d’abril, el departament d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sitges organitza la celebració del 10è aniversari de la llar d’infants municipal La Moixiganga amb un acte festiu al Parc de Can Robert a dos quarts de sis de la tarda.

El 10 de setembre de 2007 va obrir portes la llar d'infants municipal La Moixiganga, situada al sector dels Plans d'Aiguadolç, amb 96 nens i nenes. Des d'aleshores han estat escolaritzats en aquesta llar d’infants prop d’un miler d’alumnes. 

La posada en marxa d’aquest equipament va suposar per a Sitges passar d'una a dues escoles bressol municipals. L’educació infantil de primer cicle, dirigida a infants de 0 a 3 anys, és un etapa no obligatòria sinó de caràcter voluntari. Des de l’Ajuntament de Sitges s’aposta per oferir aquest servei per tal de donar resposta a les famílies treballadores perquè puguin conciliar la vida laboral i familiar i, alhora, per donar una atenció educativa amb totes les garanties.

El proper 20 d’abril, la regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Sitges organitza la celebració del desè aniversari amb un acte festiu que tindrà lloc al Parc de Can Robert a partir de dos quarts de sis de la tarda. El regidor d’Ensenyament, Eduard Terrado, presidirà la celebració que està oberta a tota la ciutadania. Durant l’acte els més petits rebran un obsequi especial, una pilota amb el logotip de la mascota “Muixi”. 

El principal objectiu de la llar d’infants és afavorir el desenvolupament emocional i afectiu, físic i motor, social i cognitiu dels més menuts amb col·laboració de les seves famílies en un entorn de confiança.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 25/05/2018