Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
14/02/2017

Jornada 'Homes i dones parlem d'igualtat'

La jornada, que s’emmarca en la iniciativa He for She impulsada per Nacions Unides arreu del món, té per objectiu sensibilitzar i promoure la igualtat a les organitzacions. La sessió se celebrarà el proper dijous a les 19 hores, a l’Edifici Miramar.

La  Presidenta de l'Associació d'empresàries Talent Femení, Susana Villagrasa, obrirà el proper dijous la sessió homes i dones parlem d'igualtat que se celebrarà a l'Edifici Miramar, a partir de les 7 de la tarda. La xerrada inaugural comptarà també amb Eulàlia Pascual, membre del Consell Directiu de l'Associació per a les Nacions Unides de Espanya, ANUE; i Noemí Cano de l'associació d'empresàries Talent Femení.

A continuació hi haurà la conferència “Empresa i Dona” a càrrec de la Dra. Mònica Gelambí, experta en polítiques públiques de gènere i RSC a les organitzacions. En aquest punt es parlarà sobre les característiques de l'emprenedoria femenina a Catalunya; l'emprenedoria com opció per trencar el sostre de vidre i l'emprenedoria com alternativa per harmonitzar els diferents temps de la vida quotidiana. També es farà especial menció a les empresàries i la gestió del gènere a l'empresa.

Sobre les 20 hores, s'obrirà una taula rodona moderada per Mònica Gelambí que comptarà amb la participació de   Maria del Mar Romero, directora General i fundadora IndoorClima;  Anna Maria Miró, coordinadora Administrativa, Consorci de Museus de Sitges; Cristina Mestre, empresària, SiSitges, Centre d'antiguitats, art i decoració; Josep Ma. Canyelles, expert Responsabilitat Social Empresarial, Vector 5; i Pilar Llopis, Empresària, Art Natura taller floral.

La jornada finalitzarà amb una cloenda a càrrec de la regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Platges, Aurora Carbonell.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 14/02/17