Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
16/04/2018

La companyia de dansa Tour Jove Ballet suma 4 noves medalles en dansa contemporània

Els ballarins de la companyia sitgetana han estat distingits en el darrer Concurs de Dansa Valsav Nijinsky –Modern, celebrat a Osca. En total s’han emportat una medalla d’or, una de plata, una de bronze i un premi especial.

El palmarès de la companyia de dansa Tour Jove Ballet ha sumat quatre nous reconeixements després de participar en el Concurs de Dansa Valsav Nijinsky –Modern, celebrat del 6 al 8 d’abril a Osca. En aquesta competició, 11 ballarines i ballarins han obtingut una medalla  d’or, una de plata i una de bronze i un premi especial DBD.
 
En la categoria de contemporani grup junior, la companyia Tour Jove Ballet s’ha emportat la medalla d’Or per la coreografia Momento, mentre que en categoria contemporani infantil ha aconseguit la medalla de plata per la coreografia Sat  i la de bronze, per Rapto.
 
Les tres propostes coreogràfiques de la companyia sitgetana s’han presentat a la final en una fase en què hi ha participat un centenar de coreografies. Els nous guardons de la Tour Jove Ballet arriben després de competir al Concurs de Dansa Valsav Nijinsky –Clàssic, celebrat del 2 al 4 de març també a Osca. La companyia, nascuda l’any 2012 a l’Escola de Ballet Lolita Vilalta, ha aconseguit més d’un centenar de premis en les competicions que hi ha participat des de la temporada 2013-2014.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 15/05/2018