Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
15/05/2018

L’Ajuntament de Sitges renova la senyalització dels eixos comercials de la vila

null

L’Ajuntament de Sitges ha incorporat set tòtems a diferents punts de la vila per senyalitzar les zones i eixos amb més activitat comercial del municipi. D’aquesta manera se substitueixen les antigues senyalitzacions per tal de renovar-les i actualitzar-les. Els nous tòtems conten amb una mida més gran i un disseny actual que pretén ser clar i entenedor per a tots els públics.

En els darrers dies, s’han instal·lat nous tòtems a set punts estratègics de la vila que identifiquen les zones i eixos amb més activitat comercial del municipi. Per primer cop, els mapes incorporen la zona del Poble Sec a la del centre de la vila, que fins ara era el que s’incloïa en aquest tipus de material. Els dos pols d’atracció comercial s’han ombrejat en dos colors diferents. El centre de la vila s’ha remarcat en blau, mentre que el verd ha estat el color escollit per al Poble Sec. A cada zona s’han remarcat els principals eixos d’activitat comercial. A la base del plànol es troben una vintena de pictogrames que localitzen els principals servies de la vila. Cada tòtem conté un punt d’ubicació per tal que el visitant se situï en l’entorn urbà. El plànol incorpora quatre llengües; català,castellà, angles i francès. 

Els objectius de les noves senyalitzacions són identificar clarament els dos pols d’atracció comercial; el centre de la vila i el Poble Sec, remarcats com els dos eixos principals, orientant els visitants cap als principals carrers i els entorns urbans d’activitat econòmica i comercial de la vila.

La regidora de Promoció Econòmic, Turisme i Platges, Aurora Carbonell, ha senyalat en la presentació de la nova senyalització la importància que suposa incloure dos eixos comercials en el plànol. “Com a destinació turística que som,  busquem l’equilibri entre el resident i el visitant i aquest n’és un exemple. El plànol pretén ser útil per al visitant que no coneix el poble i per al resident que pot identificar de forma clara quines son les àrees comercials del poble”, ha dit.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 18/05/2018