Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
11/06/2018

Es presenta el cartell d’artistes de Les Barraques de Sitges

La Fragata acollirà del 17 al 19 d’agost, pels vols de Festa Major, una proposta variada d’oferta musical amb formacions i cantants amb reconeguda trajectòria o emergent.

Xavi Sarrià, Buhos, Ebri Knight, Roba estesa, El niño de la hipoteca, Pupil•les, Núria Graham, Marinah (Ojos de Brujo), Huntza, Porto Bello, Marcel Làzara i Julia Arrey, Dalton Bang, Dj Sendo i un nom encara per confirmar seran els protagonistes d’una nova edició de Les Barraques de Sitges. El cartell d’artistes es va presentar diumenge a La Torreta i va comptar amb les exhibicions de La Jove de Sitges, Els Pastorets i La Saca i els concerts de Suu i els sitgetans Oselznick.

La regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, ha felicitat a Les Barraques “per haver aconseguit un cartell de tanta qualitat musical i sobretot marcat per la varietat d’estils, que fa que arribin al màxim de públic”.

Maica Díez, presidenta de la Comissió de la Festa Major i Santa Tecla, va recordar que Les Barraques són una mostra “de la cultura popular que ha d’arribar a tothom i que forma part del nostre dia a día. Aquesta proposta l’hem de recolzar pels valors que representa”.

Andrea Alcázar, de l’Assemblea Feminista de Sitges No em toquis la Tecla va anunciar que per segon cop dins Les Barraques hi haurà el Punt Lila, una iniciativa per promoure el respecte a les dones quan se surt de festa.Si durant les Barraques es presencia o es pateix una agressió masclista cal dirigir-se a la barra i preguntar pel Punt Lila.

Les Barraques de Sitges està gestionada per l’Agrupació de Balls Populars de Sitges, Casino Prado, Societat El Retiro, Ateneu Popular, La Saca i La Jove dels Castellers de Sitges i que compta amb el amb el suport de l’Ajuntament de Sitges i la Comissió de Festa Major i Santa Tecla.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 15/06/2018