Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
13/06/2018

Les escoles de Sitges realitzen tallers de salut bucodental

El conte “La Laia en el país de les dents” serveix com a fil conductor del taller per aconseguir que els nens i les nenes aprenguin d’una forma lúdica els hàbits higiènics. Els tallers estan subvencionats per l’Agència de Salut Pública de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Les escoles Maria Ossó, Agnès de Sitges, Miquel Utrillo i Esteve Barrachina realitzen aquest mes de juny els tallers per a la promoció d'hàbits de salut bucodental de la mà d'una metgessa odontòloga del CAP de Sitges.

Un conte, “La Laia en el país de les dents”, serveix com a fil conductor del taller per aconseguir que els nens i les nenes aprenguin d’una forma lúdica els coneixements necessaris per a millorar els seus hàbits higiènics, i a més, que l’alumnat assoleixi conceptes bàsics sobre salut bucodental. El taller finalitza amb el repartiment d’estoigs d’higiene dental.

També la llar d'infants El Cercolet se suma als tallers. En aquest sentit, el centre oferirà una xerrada dirigida als pares dels infants de fins a tres anys el proper 19 de juny a les 17.00 hores sobre la prevenció de la càries dental.

Els tallers estan subvencionats per l’Agència de Salut Pública de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 15/06/2018