Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
05/07/2018

S'obren les inscripcions per participar al programa Producers Meet Producers

null

La quarta edició del Producers Meet Producers (PMP) es realitzarà en el marc del proper Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya. Fins al dia 31 d’agost es poden presentar les candidatures. El PMP és una iniciativa de mentoring en què s’aparellen productores júniors i sèniors, amb l’objectiu que durant un any, emprenedors del sector audiovisual s’iniciïn amb representants amb experiència en la creació d’audiovisual.

El programa Producers Meet Producers (PMP) engega una nova edició amb l’objectiu de dinamitzar el sector audiovisual català. Aquest dimecres, 4 de juliol, s’ha obert el termini d’inscripcions per participar al PMP, una iniciativa de mentoring en què s’aparellen productores júniors i sèniors, amb l’objectiu que durant un any,  emprenedors del sector audiovisual s’iniciïn amb representants amb experiència en la creació d’audiovisual. El programa permet compartir dubtes, projectes i crear noves sinergies entre productores audiovisuals emergents i amb experiència. L’activitat reivindica fer visible la importància de la figura dels productors com a impulsor de l’audiovisual.

La proposta és impulsada per la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sitges, l’Associació de Productors Audiovisuals de Catalunya (PAC) i el Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya per posar en valor la figura dels productors i generar més indústria cinematogràfica.

Fins al 31 d’agost les productores interessades poden presentar la seva sol•licitud a través de la pàgina web de l’Associació de Productors Audiovisuals de Catalunya PAC: http://www.pac.cat/activitats/pmp-producers-meet-producers/ o directament al formulari: https://goo.gl/forms/pdmg5GTwp7ArJpG22.

Una comissió escollirà les productores júniors i sèniors per elaborar el maridatge. Un cop triades les candidatures, la trobada anual se celebrarà durant el Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, que tindrà lloc entre el 4 i el 14 d’octubre. Posteriorment s’establiran la resta de reunions, en forma de trobades regulars, amb la intenció que l’emprenedor i el seu mentor continuïn el projecte emergent.

El curtmetratge ‘IP-IS’, recentment presentat a Sitges, és resultat de la primera edició del programa de mentoring Producers Meet Producers, que va unir Films de l’Orient i Ferghat Productions.  Actualment està en postproducció ‘Omar’ de Miquel Romans, fruit de la segona edició del PMP i de la col•laboració entre  les productores Films de l’Orient i Principal 2a.

 

 

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 18/07/2018