Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
06/07/2018

Les activitats d’estiu setmanals per als joves s’estrenen amb èxit

Una vintena de joves practiquen surf i paddle surf a la platja de la Marina d’Aiguadolç durant la primera setmana d’activitats d’estiu organitzades per la regidoria de Joventut. Els tallers sobre creativitat plàstica i cinema disposen encara de places i tenen les inscripció obertes.

Vint nois i noies, de 13 a 17 anys, han practicat surf a la platja de la Marina d’Aiguadolç des d’aquest dilluns i fins aquest divendres en el marc de les activitats d’estiu per a joves programades per l’Ajuntament de Sitges. Els joves han pogut descobrir també el paddle surf. Els dos esports nàutics han donat el tret de sortida a l’oferta estiuenca amb un èxit rotund de participació perquè s’han omplert les 20 places que s’oferien. 

La regidoria de Joventut ha organitzat una activitat cada setmana durant el mes de juliol adreçada a aquest col•lectiu per donar alternatives a les famílies durant les vacances escolars amb l’objectiu de facilitar la conciliació laboral i familiar. El taller de de creativitat plàstica o el taller de cinema encara disposen de places. Per formalitzar la inscripció cal anar a l’Espai Jove presencialment al carrer Josep Soler i Tasis, 4, de dilluns a divendres de 9.00 h a 14.30 hores, o bé demanar informació trucant al 93 894 20 47. El preu de l’activitat és de 60 euros setmanalment i es realitza de nou del matí a una del migdia.

Del 9 al 13 de juliol, es programarà l’activitat dedicada a la creativitat plàstica, en què es podrà aprendre a decorar diversos objecte i materials desenvolupant la pròpia creativitat i gust estètic a través de tècniques com el découpage, transferències, estampació amb plantilles, pintura decorativa i amb materials sostenibles i reciclats. Els participants hauran de portar una bata o davantal, una samarreta de color clar i una fotografia personal de 9x13 cm.

La setmana següent, del 16 al 20 de juliol, l’activitat relacionada amb l’snorkel té totes les places ocupades. En canvi, el taller de cinema, que s’organitzarà la setmana del 23 al 27 de juliol, té les inscripcions obertes. Els joves podran rodar un curtmetratge i desenvolupar diferents tasques com a guionista, director, actor, càmera, maquillador, il•luminador, muntador, entre d’altres. Es realitzarà la producció audiovisual amb material professional de cinema. En acabar cada participant marxarà amb el seu propi curtmetratge en DVD.

Sortida al parc acrobàtic de Les Deus Aventura per acomiadar l’Estiu Jove
Per tancar les activitats de l’estiu Jove, la regidoria de Joventut programarà també el proper 30 de juliol  una sortida a Les Deus Aventura, situat a Sant Quintí de Mediona. Aquest parc acrobàtic permet gaudir d’activitats a l’aire lliure per posar a prova l’agilitat i alliberar adrenalina. Durant la jornada es podrà gaudir de tirolines, ponts penjats, lianes i un circuit acrobàtic pels arbres i també es podran visitar les grutes i fer itineraris per dins l’aigua. Els nois i noies que tinguin entre 14 i 17 anys podran inscriure’s a aquesta excursió.  L’autocar sortirà de l’Espai Jove a les 9 del matí i tornarà al mateix lloc a les cinc de la tarda. La sortida té un preu de 20 euros i inclou el preu de l’entrada al parc i l’autocar.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 13/07/2018