Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
10/07/2018

L'asfaltat de carrers de la vila farà una aturada fins al setembre

null

L'Ajuntament porta a terme aquests dies i fins al 13 de juliol l'asfaltat dels carrers Emerencià Roig, Roc Florit i l'entorn de l'antic Aquàtic, unes tasques que poden afectar a la mobilitat de vianants i vehicles de forma puntual o durant unes hores al dia.

L'Ajuntament de Sitges farà una aturada del programa d'asfaltat de carrers durant els mesos de juliol i agost per reduir les possibles afectacions durant el període d'estiu amb major intensitat d'usos i circulació a l'espai públic i continuarà els treballs a partir del setembre. 

Aquests dies, l'ajuntament porta a terme l'asfaltat dels carrers Emerencià Roig, Roc Florit i l'entorn de l'antic Aquàtic, unes tasques que poden afectar a la mobilitat de vianants i vehicles de forma puntual o durant unes hores al dia fins al 13 de juliol.

L'Ajuntament va iniciar els treballs al juny amb una primera fase d'asfaltat que comprenia diversos carrers de l'entorn de l'avinguda de Nostra Senyora del Vinyet i un tram del Passeig Marítim en el marc del programa d'inversions sostenibles per a 2018.

Es tracta d'una actuació més integral que en altres ocasions arribant a gairebé tots els barris. El projecte d'asfaltat se centra en una trentena de carrers, més de 55.000 metres quadrats, de gairebé tots els barris com La Llevantina, Aiguadolç, Quintmar, Sant Sebastià, Casc Antic, Poble Sec, Ca L’Antoniet, La Bòvila, Vinyet, Centre, Terramar, La Plana Est i poble de Garraf.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 17/07/2018