Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
10/07/2018

L'Ajuntament reforça el servei de recollida i neteja els mesos d'estiu

null

El servei de neteja amplia les tasques de buidatge de papereres del centre urbà, especialment les que estan sotmeses a una major pressió. També en matèria de neteja, el servei incrementa l'actuació dels vehicles d'aigua a pressió a la via pública, de forma que es faran a diari pels carrers del centre urbà.

L'Ajuntament de Sitges ha reforçat el servei de recollida i neteja per a juliol i agost, els mesos de major afluència de visitants així com de major activitat comercial i de restauració de tot l'any. Amb la intenció de gestionar els residus i reduir el seu impacte, l'ajuntament ha augmentat la freqüència i horaris dels serveis.

En matèria de neteja, el servei ha amplia les tasques de buidatge de papereres del centre urbà, especialment les que estan sotmeses a una major pressió. També en matèria de neteja, el servei ha incrementat l'actuació dels vehicles d'aigua a pressió a la via pública, de forma que es faran a diari pels carrers del centre urbà.

En matèria de recollida, el servei incrementa la recollida del cartró comercial i d'orgànica d'un a dos torns. De la mateixa manera, la recollida d'envasos i vidre comercial amplia la seva freqüència diària.

Per tal d'oferir als ciutadans un canal per notificar possibles incidències a la via pública, l'Ajuntament de Sitges posa a l'abast la web www.liniaverdasitges.cat on es recullen problemes relacionats la neteja però també l'enllumenat públic, o el mobiliari urbà.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 18/07/2018