Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
09/08/2018

El concert del Trio Doyenne es trasllada al Saló d’Or del Palau Maricel per causes meteorològiques

null

La formació guanyadora del 1r premi de cambra del 24è Concurs Josep Mirabent i Magrans, oferirà un concert aquest dijous, 9 d’agost, a les 21 hores al Saló d’Or. L’actuació, que forma part del cicle de música clàssica al Racó de la Calma, ha canviat d’escenari a causa del risc de pluja.

L’actuació del Trio Doyanne, prevista aquest dijous en el marc del cicle de música clàssica al Racó de la Clama, canvia d’ubicació i se celebrarà al Saló d’Or del Palau Maricel. Per causes meteorològiques el concert, previst inicialment al Racó de la Calma, s’ha traslladat de lloc, tot i que manté el mateix horari a les nou de la nit. La formació, guanyadora del 1r premi de cambra del 24è Concurs Josep Mirabent i Magrans, és considerada una de les més prometedores en l’àmbit europeu de l’actualitat. La violinista Michelle Dierx, la violoncel·lista Shannon Merciel i la pianista Monika Masanauskaitè, integrants del Trio Doyanne, interpretaran durant la seva actuació un programa amb peces cabdals de la música de cambra com Trio de piano en Do M HobXV:27 del compositor F. J. Haydn i Trio de piano Élégiaque núm.1 en Sol m del compositor S. Rakhmàninov.

El preu de les entrades és de 12 euros i es poden adquirir a la recepció dels museus i a través de la pàgina web www.museusdesitges.cat. Els concerts del cicle “Clàssica al Racó de la Calma” s’inclouen a l’oferta de descomptes que té en marxa l’Ajuntament de Sitges a través del Cultura en Blau, un  servei per posar la cultura a l’abast de tothom. Per als titulars del Carnet Blau +, cada concert té un preu de 9 €, mentre que per als titulars del Carnet Blau Social i participants del programa Implica’t Sitges, costa 6 €.

El cicle ‘Clàssica al Racó de la Calma’ es clourà el proper 16 d’agost amb l’actuació del  tenor mallorquí, Antoni Lliteres, guanyador del 3r premi de cant de la 24a edició del Concurs Josep Mirabent i Magrans. El cicle forma part de la programació del Sitgestiu 2018, una proposta impulsada per la regidoria de Cultura, Tradicions i Festes juntament amb Museus de Sitges.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 20/09/2018