Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
14/09/2018

L'ajuntament pavimentarà una part del passeig de Vilafranca i passeig de Vilanova

Les feines de fresat, asfaltat i pintura de les vies es realitzaran a partir de les set de la tarda per reduir les possibles molèsties als veïns

L'Ajuntament de Sitges pavimentarà una part del passeig Vilafranca i passeig de Vilanova en el marc de les feines de pavimentació dels carrers de la vila del programa d'inversions sostenibles. Els treballs començaran la nit de dilluns 17 de setembre i finalitzaran el divendres 21.

Les feines de fresat de les vies es realitzaran entre les 19.00 i les 23.00 hores i les feines d'asfaltat i pintura es realitzaran durant la nit. Amb aquest horari, l'ajuntament pretén reduir l'afectació que puguin tenir els treballs en aquests carrers que tenen molta intensitat de trànsit.

Els treballs d’asfaltat de carrers es van suspendre per reduir les possibles afectacions durant el període d'estiu amb major intensitat d'usos i circulació a l'espai públic. La darrera actuació va tenir lloc el passat mes de juliol als carrers Emerencià Roig, Roc Florit i l'entorn de l'antic Aquàtic.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 20/09/2018