Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
08/11/2018

Els residents de Les Botigues de Sitges poden expressar la seva opinió sobre la possible segregació del nucli divendres i dissabte a l’OAC

El procés participatiu que permet als veïns i veïnes opinar sobre la possible segregació del nucli de Les Botigues de Sitges arriba a la recta final. Divendres i dissabte els veïns poden opinar presencialment des de l’OAC.

Després dels primers dies en els que veïns i veïnes han pogut expressar la seva opinió des de qualsevol dispositiu electrònic; ordinador, telèfon mòbil o tauleta, amb accés al correu electrònic personal, el procés participatiu de Les Botigues de Sitges encara la seva recta final amb dos dies en els que la ciutadania podrà opinar de forma presencial. Les persones que ho vulguin poden emetre el seu parer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de Les Botigues de Sitges, situada al Passeig de Les Botigues de Sitges, 1, el divendres 9 i dissabte 10 de novembre, entre les 9.00 a les 20.00 hores.

El Govern Municipal vol amb aquest procés conèixer l’opinió dels residents sobre si volen segregar-se del terme municipal de Sitges i annexionar-se al municipi de Castelldefels.

El web www.sitges.cat/lesbotiguesparticipa recull tota la informació sobre el procés de participació. La pregunta que es formula és “Esteu d'acord que el nucli de les Botigues de Sitges se segregui del municipi de Sitges i es proposi la seva annexió al municipi de Castelldefels?” i la resposta serà si o no.

Els resultats del procés participatiu es donaran a conèixer el dissabte un cop es tanqui la urna electrònica, a dos quarts de nou del vespre. El dilluns dia 12 els portaveus del Govern Municipal faran una valoració del procés participatiu.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 10/11/2018