Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
08/11/2018

S’estrena eI primer Cicle de Música Poble de Garraf

null

Els dies 11 i 17 de novembre i 16 de desembre l’Església de Garraf acollirà els tres concerts gratuïts. En la primera edició actuaran Gonzalo del Val Irish Trio, Divina Mysteria i Barcelona Gospel Messengers.

L’Ajuntament de Sitges posa en marxa el primer Cicle de Música Poble de Garraf els dies 11 i 17 de novembre i 16 de desembre. La primera edició d’aquesta proposta cultural oferirà jazz, música clàssica i gòspel de la mà de tres projectes musicals. Gonzalo del Val Irish Trio, Divina Mysteria i Barcelona Gospel Messenger són els grups seleccionats per actuar durant les tres jornades de concerts gratuïts a l’església de Garraf.  El certamen neix a la tardor amb l’objectiu de consolidar-se com a cita musical del calendari cultural del municipi.

La regidora de Cultura, Tradicions i Festes, Rosa Tubau, destaca la importància “d’aquesta proposta cultural al Poble de Garraf a través d’una programació que potencia la música en directe i alhora posa en valor un espai singular del municipi”. Tubau afegeix que “el primer Cicle de Música del Poble de Garraf constata un cop més com la col•laboració público-privada és una fórmula molt vàlida per impulsar esdeveniments com demostren també el Festival Jardins de Terramar o el Jazz Antic”.


El concert de Gonzalo del Val Irish Trio donarà el tret de sortida diumenge, 11 de novembre, a partir de les sis de la tarda. Es tracta d’una proposta jazzística moderna de Gonzalo del Val, un dels millors bateries sorgits de l’escena europea i resident a la comarca del Garraf. Junt amb ell, actuaran dos dels músics de jazz de referència de les illes britàniques: el saxofonista Michael Buckley i el baixista elèctric, Ronan Guilfovle.
 
El segon concert està programat al mateix escenari el 17 de novembre a les vuit del vespre i  tindrà com a protagonista Divina Mysteria. El violinista Pavel Amilcar i el gambista Thor Jorgen integren el conjunt Divina Mysteria, un projecte fundat l’any 2002 i dedicat a la investigació i interpretació de la música antiga amb criteris històrics. Durant el seu concert Figuris poeticis, que aprofundeix en la música dels segles XVII i XVIII.

El concert de cloenda serà el 16 de desembre a les sis de la tarda amb el directe dinàmic i alegre del projecte Barcelona Gospel Messenger. Aquest cor de veus, format l’any 2008, uneix una vintena de solistes amb una intensa formació musical i són molt coneguts per la seva participació al concurs de TV3 Oh Happy Day. La seva enèrgica actuació els portarà a l’església de Garraf.  
 
El primer Cicle de Música Poble de Garraf està organitzat per la regidoria de Cultura, Tradicions i Festes, Promsa, l’associació de veïns i el consell parroquial del poble de Garraf. 


Programa I Cicle de Música del Poble de Garraf
 
11 novembre
18 h
Gonzalo del Val Irish Trio
Església de Garraf
 
 
17 novembre
20 h
Divina Mysteria  ‘Figuris poeticis’
Església de Garraf
 
 
16 desembre
18 h
Barcelona Gospel Messengers
Església de Garraf

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 28/12/2018