Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
30/11/2018

El club d’Òpera LiceuBib organitza una sortida per anar a veure l’obra L’italiana in Algeri de Rossini al Gran Teatre del Liceu

null

L’òpera L’italiana in Algeri de Giochino Rossini es representarà dilluns 17 de desembre a les 20 hores al Gran Teatre del Liceu. El preu especial de les localitats és de 85 euros i cal fer una reserva prèvia i anar a la Biblioteca Santiago Rusiñol per fer el pagament.

La Biblioteca Santiago Rusiñol i el Gran Teatre del Liceu organitzen una sortida per anar a veure l’òpera L’italiana in Algeri. Una comèdia de Giochino Rossini el dia 17 de desembre a les vuit de la tarda.
 
Les entrades, que s’ofereixen, són al pis central amb una visibilitat excel•lent i tenen un descompte aplicat al preu habitual i costen 85 euros. El preu normal a taquilla seria de 154 euros. L’obra té una durada de 2,45h, inclòs un entreacte de 30 minuts.

Les places són limitades i les persones interessades han de  reservar plaça i passar per la Biblioteca Santiago Rusiñol a fer el pagament amb l’import exacte. La venda d’entrades es tancarà el 3 de desembre. L’anada i tornada a Barcelona anirà a càrrec de cada assistent.

El dia 10 de desembre a les set de la tarda a la biblioteca Santiago Rusiñol, el club d’Òpera LiceuBib oferirà una xerrada sobre els secrets de l’obra L’italiana in Algeri a càrrec del musicòleg i expert en òpera Pol Avinyó.

L’italiana in Algeri és una farsa còmica en dos actes que juga la carta de l’alliberament de la dona a través de la seva protagonista, Isabella, capaç de posar cada cosa als seu lloc davant la rudesa de Mustafà. Aquesta obra del músic italià, Giochino Rossini, hereu de l’òpera bufa del segle XVIII, es tornarà a representar al Liceu després de 36 anys d’absència i sota la direcció musical de Ricardo Frizza.

Les dues activitats tenen el suport del Gran Teatre del Liceu i del Servei de biblioteques de la Generalitat de Catalunya.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 07/12/2018