Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
11/01/2019

Cristina Mestre i Olga Valls reben el premi Talent Femení

null

Les dues empresàries han rebut el premi de mans de l’Alcalde de Sitges, Miquel Forns. Els premis reconeixen la tasca empresarial per part de les dones i per fer visible la seva feina.

L’alcalde Miquel Forns ha lliurat aquest matí els premis del Talent Femení a Cristina Mestre i Olga Valls per la seva tasca empresarial en el marc de l’Associació de dones emprenedores, empresàries i professionals, una entitat que busca establir-se com a xarxa de contacte i de suport mutu que permeti millorar i assolir amb èxit els reptes que la vida presenta al sexe femení.

Cristina Mestre ha estat reconeguda amb el Premi a la Trajectòria Professional. És la promotora i responsable del centre d’antiquaris, art i decoració Sisitges. Empresària amb trajectòria, va ser membre de la junta directiva de l’ADEG durant vuit anys, on ha estat membre també de Dones d’Empresa.
 
Olga Valls ha rebut el Premi TIC (Tecnologies de la Informació i el Coneixement). És la fundadora i màxima responsable de Marbel, una empresa que genera informació de valor de marques i punts de venda de valor del sector de l’hostaleria, a partir de la conducta del consumidor com a comprador.

L’alcalde Miquel Forns ha recordat que “per avançar en aquets drets reals i no anar enrere és fonamental la feina diària d’associacions com la vostra, el Talent Femení. A través d’aquest premi ajudem a donar visibilitat de tot el que feu”. 

La presidenta de Talent Femení, Susana Villagrasa, ha comentat que les premiades “són dues dones que treballen i van endavant cada dia amb el seu projecte”. La premiada Olga Valls ha dit que “he tingut una trajectòria de molts anys en companyies molt grans que m’han ensenyat després a poder emprendre”. Per la seva banda, Cristina Mestre ha volgut dedicar el seu premi “a totes aquelles dones d’abans que van ser les pioneres de la lluita per la igualtat i van lluitar pels drets més bàsics”. 

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 15/01/2019