Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
06/02/2019

Els joves podran gaudir gratuïtament del taller de còctels sense alcohol

null

La regidoria de Joventut ofereix gratuïtament el taller de còctels originals sense alcohol per promoure l’oci saludable entre els joves de 14 a 20 anys. La cita serà el 22 de febrer a partir de les 17.30 h a l’Espai Jove. Les inscripcions per participar en aquesta activitat lúdica es poden formalitzar fins al 20 de febrer.

Amb l’objectiu de promoure l’oci saludable, la regidoria de Joventut ofereix gratuïtament el taller de còctels sense alcohol programat per al 22 de febrer. L’espai Jove acollirà aquesta activitat adreçada a joves de 14 a 20 anys. La sessió, anomenada, ‘Viu la nit, recorda la nit’ començarà a partir de dos quarts de sis de la tarda i serà impartida per un professional del món de la cocteleria.

El regidor d’Ensenyament, Joventut i Esports, Eduard Terrado, ha ressaltat que amb aquesta iniciativa “volem promoure hàbits de consum saludable entre el jovent sitgetà per als seus moments d’oci. És important que les noies i els nois trobin alternatives de lleure atractives i imaginatives en una etapa de la vida determinant per al seu desenvolupament personal. Pensem que amb aquesta proposta, tan enriquidora, ho poden aconseguir”, ha afegit.   

Durant el taller es donarà a conèixer receptes de begudes originals, refrescants i delicioses com còctels de fruites sense alcohol per educar en el consum responsable i promoure un tipus d’oci alternatiu i saludable. El San Francisco (que porta taronja, pinya, préssec i grosella), la Pinya Colada (pinya, coco i sucre) i el Mojito Virgen (amb soda, llima, menta, sucre i també maduixa o síndria) són alguns dels combinats sense alcohol més populars. 

Fins al 20 de febrer es poden formalitzar les inscripcions a l’Espai Jove. Els interessats poden dirigir-se a aquest equipament públic, situat al carrer Josep Soler i Tasis, 4. Per a més informació també es pot trucar al telèfon 93 894 20 47.

El taller forma part de l’oferta mensual que impulsa la regidoria de Joventut i que majoritàriament seran gratuïtes per facilitar als joves l’accés al lleure. L’oferta de tallers gratuïts inclou també activitats per aprendre a fer fotografia amb el mòbil o crear una llibreta per Sant Jordi. La sortida a Les Deus Aventura tindrà un cost de 12 euros mentre que l’estada a la Vall de Núria i les activitats setmanals d’estiu seran també de pagament.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 11/02/2019