Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
07/02/2019

El programa Garraf Singular forma en diferents oficis 140 joves en situació d’atur

null

Joves d’entre 16 i 29 anys en situació d’atur poden aprendre a treballar en tasques de manteniment d’instal·lacions de ports esportius o d’ajudant de cuina, entre d’altres ocupacions, a través del programa Garraf Singular. El període de preinscripcions és a punt de tancar-se. El CIES Nivell 10 ofereix una sessió informativa el dimarts 12 de febrer a les 12 hores.

La preinscripció al programa comarcal Garraf Singular és a punt de tancar-se per seleccionar i orientar els 140 joves que es formaran en diferents ocupacions relacionats amb oficis, comerç, hoteleria i activitats nàutiques. Aquest projecte s’adreça a joves d’entre 16 i 29 anys per millorar la seva ocupabilitat en el mercat laboral de la comarca. Els candidats han d’estar apuntats al Servei Català d’Ocupació (SOC). El procés de selecció finalitzarà properament. Resten les últimes places lliures per als cursos que es realitzen a Sitges de manteniment de ports i d’auxiliar de cuina.

Els seleccionats rebran orientació individualitzada, formació i pràctiques en els oficis esmentats. La formació serà bàsicament molt pràctica. L’objectiu del programa és aprendre un ofici per poder trobar una feina.

Per apuntar-se a aquesta iniciativa cal adreçar-se al Centre d’Iniciatives Econòmiques de Sitges CIES Nivell 10 o la resta de centres ocupacionals de la comarca del Garraf. Les sessions informatives són els dimarts a les dotze del migdia i les properes xerrades seran els dies 5 i 12 de febrer.  

El programa Garraf Singular està liderat per l’IMET de Vilanova i la Geltrú, conjuntament amb els ajuntaments de Sitges i de Sant Pere de Ribes, l’empresa Pro-Activa Serveis Aquàtics, SL (ISEI), l’empresa RocRoi i l’Associació Entrem-hi, i compta amb el suport del Consell Comarcal del Garraf, en representació dels municipis de Canyelles, Cubelles i Olivella.

El projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d'Ocupació Juvenil, d'acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.


Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 12/02/2019