Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
12/02/2019

La Policia Local obre 18 expedients per infraccions administratives en un dispositiu especial d’oci nocturn

null

Un total de 20 agents locals, tres guàrdies civils i tres gossos i guies canins van participar en el dispositiu especial d’oci nocturn que es va dur a terme la nit de dissabte, 9 de febrer.

El dispositiu especial de control d’oci nocturn de la Policia Local va comptar la nit de dissabte, 9 de febrer, amb la presència de 20 agents locals, tres guàrdies civils i tres gossos i guies canins, així com tres punts de control d’alcoholèmies, drogues i armes, un a la rotonda de la Riera de Ribes i un altre de caràcter pal·liatiu a la rotonda d’Aiguadolç. Tanmateix, es va fer un control de tinença d’armes prohibides i de consum i tinença de substàncies psicotròpiques al carrer Santa Tecla.

Els agents també van realitzar controls en establiments d’oci nocturn, havent d'aixecar fins a 13 infraccions en tres d'aquets establiments, relacionats amb la falta de contracte dels treballadors o deficiències en els delimitadors de soroll i equips d'extinció d'incendis, entre d’altres.

En total, es van interposar un total de 18 infraccions administratives, de les quals set ho eren per tinença de drogues i armes i quatre per alcoholèmies. Algunes de les actuacions realitzades dissabte van ser relacionades amb la presència de menors. Com a resultat del dispositiu, van ser identificades 47 persones i controlats 22 vehicles.

El dispositiu especial es va activar després d’observar en els darrers mesos un increment de serveis de seguretat ciutadana en l’àmbit de l’oci nocturn o la sospita de frau en venda de begudes alcohòliques, el que es coneix com a ‘garrafón’, a més de voler incidir en el control de conductes incíviques per soroll, molèsties i consum d’alcohol a la via pública.

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 14/02/2019