Notícies

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > L'Ajuntament t'informa > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
06/01/2017

Sitges posa el punt i final a les activitas nadalenques amb la cavalcada dels Reis Mags d’Orient

 Nadal, Reis Mags

Centenars de persones es van aplegar al llarg del recorregut de la cavalcada, on es van llençar 900 quilos de caramels.

Amb la il·lusió dels infants per rebre els reis mags d'Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, Sitges va posar la nit de dijous el punt i final a les activitats nadalenques, que s'han celebrat al llarg d'aquestes darreres setmanes, amb un ampli ventall de propostes dirigides a totes les edats.

El moment culminant de les festes, es va produïr amb la cavalcada dels reis mags d'orient, que va tenir com a punt de partida la Plaça de la Fragata i que va arribar a la Plaça de l'Ajuntament, després d'haver fet un recorregut més llarg que els darreres anys, amb 3 quilòmetres.

Els reis mags Melcior, Gaspar, Baltasar, la cartera reial Aisha, i el seu ampli seguici van repartir 900 quilos de caramels i van rebre les cartes per part dels nens i nenes de la vila.

En la seva arribada a l'ajuntament van ser rebuts per les autoritats, encapçalades per Miquel Forns que va fer entrega als reis de les claus de Sitges, per tal de poder entrar a totes les cases i dipositar milers d'il·lusions. Tot seguit el rei Baltasar, en nom dels tres reis va donar les gràcies a l'acollida que havien tingut a Sitges, tot desitjant que fos una nit molt màgica.

Després, un dels moments més especials:  l'entrega de l'or, encens i la mirra, per part dels reis, a través de Moceen Pauses, en el pessebre instal·lat al jardi de l'estàtua del Dr. Robert.

L'acte va finalitzar a l'entrada de l'ajuntament on centenars de nens i nenes van entregar la seva carta als Reis Mags d'Orient.

D'aquesta manera finalitzaven de manera oficial les activitats de nadal, on també va es va celebrar ahir les Titelles de Nadal, amb la companyia La Tija, que va omplir el Retiro.

Encara hi ha però altres activitats al Retiro i Prado, amb les darreres partides del Quinto i també al Retiro el tradicional concert de Reis, amb la Suburband, que es celebrarà diumenge 8 de gener, a les 12 del migdia.

Més informació:

> Galeria d'imatges al flickr

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 08/01/17