Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
24/02/2017

Arrenca el Carnaval de Sitges 2017

Arcàngelus ‘Granuja’ Coronatus III de totes les Festes i Carnestoltes I ja regna a Sitges, vingut des de l’època medieval de la mà de Paperets Club, en un espectacular Arribo.

Arcàngelus ‘Granuja' Coronatus III de totes les Festes i Carnestoltes I ha arribat a Sitges per regnar en el Carnaval amb l'objectiu de “proclamar l'essència del Carnaval, del Sitges de sempre, el de l'època medieval de la segona meitat del Segle XV”, com ell ha dit.

La seva arribada es va produir dijous a la Plaça de la Fragata en un muntatge espectacular, amb paperets i focs d'artifici, on es van anar presentant les diferents colles que acompanyen al personatge, amb una sorpresa, ja que va anar acompanyat del seu “fill”, el Carnestoltes infantil.

La Colla Paperets Club, que ja havia organitzat de nou el personatge del Carnestoltes, s´encarrega de nou de portar-lo a terme –el darrer cop, el 2007-, amb els seus trets característics d'alegria i molts paperets, que es faran presents al llarg d'una setmana.

Després de l''Arribo, el Carnestoltes va fer un cercavila per diferents carrers de Sitges. Al Cap de la Vila es va trobar amb la Reina del Carnaval, Eva Vilà, la Reina Infantil, Sara Al Mouhane, des del qual van iniciar un recorregut fins a l'Ajuntament, on va llegir el seu predicot.

Posteriorment, els personatges del Carnestoltes i la Reina van visitar les xatonades de l'Agrupació de Balls Populars de Sitges i el Casino Prado Suburense, que va acollir una nova edició del Carrussel. Sa Majestat Carnestoltes va finalitzar les visites institucionals a la xatonada de la Societat Recreativa El Retiro.

La programació continua avui divendres amb la visita dels dos personatges centrals del carnaval de Sitges als centres educatius de la vila, casals d'avis i residències de gent gran.


Més informació:

> Galeria d'imatges al flickr

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 24/02/17