Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Inici > Sitges tema a tema > Joventut > Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
16/02/2012

Com arreglar o actualitzar el hardware d’un PC? Les respostes, a l’Espai Jove

L’Espai Jove inicia un nou taller adreçat a joves de 16 a 35 anys. Es tracta d’un espai on els interessats podran conèixer tot el procés de muntatge d’un ordinador i fer front així a possibles problemes.

Els usuaris d'ordinadors es poden trobar davant de diferents problemes sovint difícils de resoldre's. Per fer-hi front, i posar de nou l'aparell a punt, cal tenir certs coneixements.

Amb aquest objectiu i per donar resposta als interrogants que apareixen, l'Espai Jove inicia un taller per aprendre a muntar i desmuntar una torre d'ordinador des d'un principi. També s'explicarà com funcionen els seus components i com es poden detectar possibles problemes. En acabar el curs, els assistents podran fer reparacions senzilles i poc complexes.

El taller s'impartirà tots els dimarts del 6 de març al 24 d'abril de 19h a 20h i s'adreça als joves de 16 a 35 anys. Per a participar cal portar un tornavís i l'Espai Jove posa el PC. EL preu del taller és de 10€. Les Inscripcions es poden fer fins el 2 de març a l'OAC.

> més informació

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 16/02/12