Sitges tema a tema

Mapa del web

Índex alfabètic

Ets a: Notícies > Detall de la notícia

Notícies

Enviar  
Imprimir
|
21/02/2012

Homenatge als actors i el teatre amateur sitgetà al Palau del Rei Moro

Amanitamour Cabaret

L’agrupació de Balls Populars de Sitges organitza l’espectacle Amanitamour Cabaret, amb la intervenció de diferents artistes i actrius sitgetans, que clou amb la presentació del nou cabeçut Anita Julian.

En el marc de les activitats paral·leles del Carnaval de Sitges, l'Agrupació de Balls Populars va acollir ahir al Palau del Rei Moro, l'espectacle Amanitamour Cabaret, en homenatge als actors i actrius de Sitges i al Teatre Amateur, de diferents etapes artístiques de la vila.

Durant l'espectacle, diferents actors, actrius i artistes sitgetans van interpretar peces musicals, números còmics, acudits, lectures poètiques de caràcter irònic i exhibicions de dansa. Tot, sota l'atenta mirada d'un públic que va omplir de gom a gom el Palau del Rei Moro, en les dues sessions que es van celebrar.

L'acte va comptar amb la presència de l'Alcalde de Sitges, Miquel Forns, i diferents membres de l'equip de govern, i representants de les colles encarregades d'organitzar els personatges del Carnestoltes i la Reina del Carnaval.

L'activitat va finalitzar amb la presentació del nou cabeçut de l'Agrupació, Anita Julian. Modista de professió, vinculada al teatre amateur de Sitges, amb diferents espectacles de variettes i números còmics. Anita Julian i Raventós va néixer a Sitges l'any 1920 i hi va morir l'any 1994.

L'Agrupació de Balls Populars de Sitges ha inspirat en ella el seu nou cabeçut, en el context d'un espectacle de varietats de petit format Amanitamour Cabaret, que a banda d'homenatjar Anita Julian, vol festejar la memòria d'aficionades i aficionats sitgetans a l'art de Talia.Més informació:

> Galeria de fotografies

Enviar  
Imprimir
  |
© 2007 Ajuntament de Sitges
Pl. Ajuntament, sn. Tel. 938117600 / Atenció Ciutadana Tel. 010
Última actualització: 21/02/12